Final

The final piece is showing how change in a single tile over time as well as a change over time in how they are laid out can change the overall feel of the piece. In one corner the pieces are close together and the tabs are flatter to give less access to the other side, which causes a more closed off and heavy feel. Where as when the tiles get further apart and the tile flaps open up more, this gives the piece a lighter, more airy experience.

 

DSC04418 DSC04512 DSC04515 DSC04527 DSC04528 DSC04530Screen shot 2013-02-25 at 11.51.57 PM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s